Recruiter en community builder (fulltime)

cdd · next is een nieuwe organisatie die bemiddelt in opdrachten voor young professionals bij financiële instellingen. Dit doen we door een community op te zetten voor deze professionals met als doel elkaar beter te leren kennen en de members zo te koppelen aan uitdagende en passende opdrachten. Deze community ga jij opzetten en uitbouwen tot dé plek en hét platform voor deze doelgroep.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een recruiter en community builder met affiniteit voor deze kandidaten-groep (young professionals, hoger opgeleid -HBO of WO-, tot 28 jaar) die graag een uitdaging aangaat. Je krijgt de vrijheid om deze community zelfstandig (en waar nodig onder begeleiding) op te bouwen. Je bent vanuit jezelf gedreven en gemotiveerd om een levendige community te creëren waar de meerwaarde hem ook zit in het lid zijn ervan door samen zinvolle en leuke dingen doen.

Dit doe je onder andere door het organiseren van events (zowel inhoudelijk als sociaal) om het contact met en tussen de members vorm te geven. Zo stel je de community members in staat een uitdagende volgende opdracht bij een mooie opdrachtgever van cdd · next te gaan doen.

Wat vragen we van je?

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in recruitment en bezit de vaardigheden om te werken met recruitment methoden en tools. Je bent van nature geïnteresseerd in andere mensen, in wat ze doen en wat hen drijft. Je wilt jezelf ontwikkelen van recruitment naar community builder en community manager. Je bent creatief in het vinden van manieren en ideeën om de community aantrekkelijk te maken en houden voor (potentiële) leden. Verder ben je assertief, stapt makkelijk op mensen af, herkent talenten en vindt het leuk om naast communicatie via mail, social media of telefoon ook persoonlijk contact te hebben met je members.

Wat we je bieden

  • Een hele leuke en inspirerende werkplek aan de Zuidas
  • Een meer dan goed salaris, minimaal 10% boven gemiddelde salarissen op basis van jaren werkervaring
  • Een flexibel budget voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Mobiele telefoon en laptop
  • Lidmaatschap van een sportschool aan de Zuidas
  • Veel vrijheid in het opzetten van de community
  • Een mogelijkheid om eventueel in de toekomst te participeren in het bedrijf, daar worden we allemaal beter van.

 Over ons

De initiatiefnemers achter cdd · next zijn al meer dan 10 jaar actief in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van professionals op het gebied van CDD (Customer Due Diligence) en AML (Anti Money Laundering) bij met name financiële instellingen.

Ons kantoor bevindt zich aan de Zuidas, het financiële hart van Nederland, maar verzorgen natuurlijk ook opdrachten elders in het land. Onze klanten zijn de grootbanken, kantoren van buitenlandse banken, verzekeringsmaatschappijen, trustkantoren, vermogensbeheerders en pensioenfondsen.

Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op. Solliciteer hier, of bel met Jeroen de Kreek tel. 06 83993008

“Moederbedrijf ID Professionals heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van professionals op het gebied van CDD en AML. Daar profiteren wij, CDD Next, van! Dankzij de kennis en contacten van IDP kunnen wij jou een passende opdracht bieden op het moment dat het jou uitkomt.

Ons kantoor bevindt zich aan de Zuidas, het financiële hart van Nederland, maar we verzorgen natuurlijk ook opdrachten elders in het land. Onze klanten zijn de grootbanken, kantoren van buitenlandse banken, verzekeringsmaatschappijen, trustkantoren, vermogensbeheerders en pensioenfondsen.”

See you @ cdd·next!

© idcompliance.nl